Warning: Use of undefined constant CHILD_THEME_VERSION - assumed 'CHILD_THEME_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u13417p34737/domains/zorgverzekeringenvergelijken.org/public_html/wp-content/themes/news/functions.php on line 12
Blue zorgverzekering is nu Bewuzt zorgverzekering

Blue Zorgverzekering

Deze No Nonsense zorgverzekering van VGZ is vervangen door Bewuzt

Blue zorgverzekeringOp het eind van 2011 kwam VGZ Zorgverzekering met een nieuwe zorgverzekering op de markt: Blue de No-nonsense zorgverzekering. Voor het zorgverzekering jaar van 2013 is deze verzekering vervangen door Bewuzt. Ook een onderdeel van de VGZ Cooperatie. Officieel wijzigt Blue van VGZ 1 januari 2013 in Bewuzt Zorgverzekerd. Dat betekent dat je nieuwe Bewuzt polis op die datum ingaat.

Overstappen naar de Bewuzt Zorgverzekering ?

Verschillen Bewuzt en Blue Zorgverzekering

De aanvullende pakketten A en B van de Blue zorgverzekering van VGZ vervallen met ingang van 1 januari 2013. In het verzekeringsjaar 2013 biedt Bewuzt je wel een drietal extra opties. Daarmee kan de dekking van de basisverzekering worden aangevuld.
Je kunt kiezen om je aanvullend te verzekeren voor mondzorg, fysiotherapie en spoedeisende zorg in het buitenland. Met alleen vergoedingen voor die zorg. Jij kiest wat bij je past. Jij bepaalt waar je voor betaalt. Zo houd je je zorgkosten laag!

Op de site van Bewuzt.nl stond in 2013 een uitgebreide beschrijving van alle wijzigingen. Dit is een pdf document dat je kan downloaden.

No-Claim korting bij Bewuzt

Wanneer je overstapt van de Blue zorgverzekering naar Bewuzt, kun je profiteren van de No-Claim korting. Doe je geen beroep op de aanvullende verzekering, dan kan je het jaar daarop profiteren van een No-Claim korting op de aanvullende verzekeringen.

Meer informatie Bewuzt Zorgverzekering

Zie voor meer details over de Bewuzt zorgverzekering die speciale pagina die we daarvoor hebben. Bekijk hier de details van deze verzekering

Oude logo Bleu Zorgverzekering

Op het eind van 2011 werd de Blue zorgverzekering gelanceerd door VGZ. Deze verzekering is nu opmgezet naar Bewuzt. Zie hieronder het oude logo van Blue:
Blue zorgverzekering

De informatie over de Blue zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)
[csbshare]